free hit counter code Italia: Un nou focar de coronavirus, la un depozit din Bologna. 46 de angajaţi, depistaţi cu Covid-19 - Parizer
Home / News / Italia: Un nou focar de coronavirus, la un depozit din Bologna. 46 de angajaţi, depistaţi cu Covid-19

Italia: Un nou focar de coronavirus, la un depozit din Bologna. 46 de angajaţi, depistaţi cu Covid-19

Spread the love

Un nou focar de coronavirus în Italia a fost identificat într-un depozit din Bologna (centru), folosit de o firmă de transporturi şi livrări, a relatat joi presa locală, potrivit AFP.

În total, 46 de angajaţi ai depozitului au fost depistaţi cu coronavirus, 44 dintre ei fiind asimptomatici, a scris cotidianul Resto del Cardino.

Doi şoferi se numără printre cei contaminaţi. Depozitul, aparţinând societăţii Bartolini (BRT), a fost închis. Italia, prima ţară greu încercată de pandemie în afara Chinei şi mult timp epicentrul bolii în Europa, a plătit un greu tribut, cu 34.644 de decedaţi din 239.410 de persoane contaminate, arată cifrele autorităţilor sanitare.

În prezent, epidemia pare să se afle sub control, în această săptămână înregistrându-se între 18 şi 30 decese zilnic şi un număr de contaminări în scădere. Cu toate acestea, două focare noi au apărut la Roma în urmă cu două săptămâni. Autorităţile sanitare au îndemnat la ‘prudenţă’ după aceste ‘semnale de alertă’, subliniind că ‘circulaţia virusului este încă importantă’.

Oameni de ştiinţă italieni au publicat miercuri un articol în care afirmă că situaţia de urgenţă provocată de COVID-19 s-a ‘terminat’ în peninsulă, o poziţie care a suscitat vii reacţii într-o ţară în care mulţi se tem încă de un al doilea val de epidemie, potrivit Agerpres.

About admin

Check Also

Nemulţumit de banii primiţi, un preot a lăsat o familie cu mortul în stradă: ‘Au cerut bani de la toată lumea’

Spread the love Un preot din județul Ilfov a lăsat o familie cu mortul în …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *