free hit counter code Oana Roman, transformată complet! Prima fotografie la piscină, după ce a slăbit spectaculos! - Parizer
Home / News / Oana Roman, transformată complet! Prima fotografie la piscină, după ce a slăbit spectaculos!

Oana Roman, transformată complet! Prima fotografie la piscină, după ce a slăbit spectaculos!

Spread the love

Oana Roman s-a fotografiat la piscină. Vedeta a slăbit spectaculos, iar fanii nu au putut să nu observe schimbarea.

Oana Roman arată din ce în ce mai bine. Fotografiile din ultima vreme arată o schimbare majoră, pentru care vedeta a fost felicitată de fani.
Recent, Oana Roman a fost la piscină. S-a lăsat fotografiată într-o rochiță care îi lăsa picioarele la vedere și admiratorii i-au spus imediat că arată foarte bine.

„Sunteti o splendoare,doamna Oana!”, „Ce frumoasa esti Oana, ai slabit foarte mult! Esti super!”, „Senzational! Ati slabit. Parca ati intinerit cu 10 ani. Felicitari!”, sunt doar câteva dintre mesajele frumoase pe care Oana Roman le-a primit pe pagina ei după ce a publicat fotografia de la piscină.

Oana Roman a avut discuții sincere cu fanii ei pe conturile de socializare, unde le-a povestit ce greutăți întâmpină in relația sa și a explicat ulterior și cum reușeste să le medieze.

Cuplul format din Oana Roman și Marius Elisei este îndrăgit de nenumărați fani, fiind poate una dintre cele mai solide relații din showbizul românesc. Ca în orice familie, este normal să mai apară și mici discuții în contradictoriu, iar Oana este cunoscută pentru deschiderea cu care vorbește cu urmăritorii ei.
Astfel, cu multă transparență și deschiere, Oana Roman a explicat cum a ajuns să își repare relația cu Marius Elisei. ”Am învățat să las mai mult de la mine. Fără a face compromisuri de nefăcut”, a recunoscut ea.

About admin

Check Also

Nemulţumit de banii primiţi, un preot a lăsat o familie cu mortul în stradă: ‘Au cerut bani de la toată lumea’

Spread the love Un preot din județul Ilfov a lăsat o familie cu mortul în …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *