free hit counter code Pacientul zero din Italia, care se vindecase, a iesit din nou pozitiv la testul de coronavirus - Parizer
Home / News / Pacientul zero din Italia, care se vindecase, a iesit din nou pozitiv la testul de coronavirus

Pacientul zero din Italia, care se vindecase, a iesit din nou pozitiv la testul de coronavirus

Spread the love

Digi24 a anuntat, marti noapte, ca pacientul zero din Italia a fost din nou diagnosticat cu coronavirus. Acesta fusese initial declarat drept vindecat.

„Confirmam ca el s-a vindecat. Intr-o astfel de faza, e normala o oscilare intre negativ si pozitiv, se intampla la toate infectiile”, a declarat profesorul Giovanni Di Perri, specialist virusolog. El va trebui sa ramana in continuare in izolare, pentru a-si proteja familia si comunitatea. Doctorii ii vor face teste suplimentare de control, pana cand se va ajunge la o „siguranta totala” si va putea in sfarsit sa paraseasca spitalul.

Guvernul de la Roma a decis marti ca toti italienii care revin in tara din strainatate sa intre in autoizolare timp de 14 zile, intr-un efort suplimentar de a limita raspandirea coronavirusului, transmite Reuters.

Regula va fi in vigoare pana la 25 martie si se aplica indiferent daca persoanele in cauza prezinta sau nu simptome specifice, a comunicat Ministerul Transporturilor.

Sunt exceptati cei care vin in deplasari de serviciu si parasesc tara in termen de 72 de ore.

Un numar tot mai mare de italieni aflati in strainatate incearca sa revina acasa pe masura ce virusul se propaga in alte tari europene.

Italia a impus deja restrictii severe la deplasarea cetatenilor in interiorul frontierelor sale si a redus legaturile intre peninsula si principalele doua insule, Sicilia si Sardinia

About admin

Check Also

Noi dezvăluiri în cazul studentei găsită moartă într-un cămin din Timișoara! Care a fost ultimul mesaj trimis de tânără iubitului său: ”Mi-a spus că nu își dă seama ce se întâmplă”

Spread the love Noi dezvăluiri ies la iveală în cazul studentei găsită moartă într-un cămin din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *