free hit counter code SOȚIA LUI IORDACHE, PENSIE SPECIALĂ DE 4.700 DE EURO. VENITURILE FAMILIEI – 10.000 EURO PE LUNĂ - Parizer
Home / News / SOȚIA LUI IORDACHE, PENSIE SPECIALĂ DE 4.700 DE EURO. VENITURILE FAMILIEI – 10.000 EURO PE LUNĂ

SOȚIA LUI IORDACHE, PENSIE SPECIALĂ DE 4.700 DE EURO. VENITURILE FAMILIEI – 10.000 EURO PE LUNĂ

Spread the love

În declarația de avere a lui Florin Iordache sunt trecute și veniturile soției. Aceasta a încasat, anul tecut, 263.018 lei pensie de judecător (specială). Este vorba de 4.750 euro pe lună. Magdalena Iordache a mai câștigat 91.015 lei „restanțe drepturi bănești”, adică 1.650 de euro pelună.

Pentru că are mult timp la pensie, soția lui Iordache are venituri notariale în valoare de 56.858 de lei pe an, echivalentul a 1.000 de euro pe lună.   În total, Magdalena Iordache a câștigat 7.400 de euro pe lună. Soțul, Florin Iordache a câștigat anul trecut 142.836 de lei, adică 2.500 euro pe lună. În total, familia Iordache câștigă 10.000 de euro pe lună. Din banii aceștia, familia Iordache își permite să întrețină o casă în Bragadiru de 450 metri pătrați. Aboslut incredibil, deși câștigă 10.000 de euro pe lună, familia Ioradche nu menționează să aibă bani în conturi.

Iordache apără pensia nevestei

Florin Iordache a fost ministru al Justiției și cel care a adoptat Ordonanța de Urgență 13 care îl scăpa de pușcărie pe Liviu Dragnea.

A condus Comisia care a mutilat Legile Justiție și Codurile Penale. Magdalena Iordache a fost judecătoare la Înalta Curte de Casație și justiție. Soția câștigă 4.700 de euro pe lună din pensia specială de judecător. Iordache a apărat aceste pensii speciale și a luptat ca ele să fie extinse și la primari. Primarii trebuie să aibă pensii speciale, să vă intre bine în cap. (…) România merge înainte nu prin atacuri la Curte. România are nevoie de un cod administrativ. Avem nevoie de o reformă administrativă. (…) Primarii au nevoie de pensii speciale”, a declarat Florin Iordache. Sursa: Newsweek.ro

About admin

Check Also

Noi dezvăluiri în cazul studentei găsită moartă într-un cămin din Timișoara! Care a fost ultimul mesaj trimis de tânără iubitului său: ”Mi-a spus că nu își dă seama ce se întâmplă”

Spread the love Noi dezvăluiri ies la iveală în cazul studentei găsită moartă într-un cămin din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *